Moskisvet.com
Trumpova hrana

Novice

Ogabno: Trump stregel pokvarjeno hrano

A.M.
19. 11. 2012 11.52
1

Kot kaže, Trumpovo ime ni zagotovilo za kakovostno hrano in postrežbo. Tako vsaj pravi sanitarna inšpekcija, ki je pregledala njegovo restavracijo. Ne boste verjeli, kaj vse so odkrili!

Donald Trump - 2
Donald Trump - 2 FOTO: Reuters

Sanitarna inšpekcija je med nenapovedanim pregledom znamenite restavracije v lasti Donalda Trumpa v hotelu International naletela kar na 51 kršitev!

Med drugim je naletela na jogurt, kaviar in race s pretečenim rokom uporabe. Nič bolj sveži pa niso bili niti govedina, paradižnikov sok, kikirikijev preliv in čili. Osebje restavracije ni upoštevalo priporočil za uničevanje zajedavcev v surovem ribjem mesu, nepravilno pa so izvajali postopke tajanja zamrznjenega ribjega mesa.

Vodstvo restavracije se je na kršitve odzvalo nemudoma, restavracijo pa so odprli že čez nekaj ur in še enkrat poudarili, da je njihova glavna naloga zagotavljanje izjemnih kulinaričnih užitkov za njihove goste. Sanitarna inšpekcija se s tem gotovo ne strinja.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578