Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ogabno! Ne bi verjeli, kaj počne ta lepotička!

N.J.
20. 09. 2013 13.58
9

Ameriška lepotička, nekdanja Miss Teen Kari Ann Peniche na spletu kupuje čisti urin, tega pa si nato vbrizgava v vagino, da bi pretentala sodišče.

Nekdanja Miss Teen Amerike Kari Ann Peniche je pred nekaj leti lepotno krono in modne brvi zamenjala za težke droge. Njeno življenje se je obrnilo za 180 stopinj in če so se včasih vsi obračali za njo, ker je bila tako lepa in nasmejana, so zatem začeli buljiti vanjo iz povsem drugih razlogov. Ne le, da je življenje začela uničevati sebi, uničevala ga je tudi svojemu enoletnemu sinu.

Kot poroča spletna stran Perez Hilton, se nekdanja misica še vedno ni postavila na noge. Preko interneta naj bi kupovala čisti urin in si ga vbrizgavala v vagino, da bi prevarala sodišče. Tako ne bi bil njen urin na testiranjih negativen, ona pa bi ohranila skrbništvo nad otrokom.

Njen sinček je bil sicer na testiranjih že pozitiven na mamila, medtem ko njen nekdanji fant na sodišču bori bitko za skrbništvo nad otrokom. Kakor kaže, je verjetnost, da bo bitko dobil,velika.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616