Moskisvet.com
poškodba

Novice

Ogabna poškodba nogometaša!

N.J.
19. 05. 2014 13.15
1

Na družbenem omrežju Twitter se je pred kakšnim dnevom pojavila grozljiva fotografija prelomljenega gležnja, iz katerega dobesedno štrli kost. Poškodbo naj bi staknil nogometaš pol-profesionalnega nogometnega kluba Blyth Town FC, kot kaže pa ne gre za pristen posnetek, temveč neslano šalo.

poškodba
poškodba FOTO: Twitter

Na Twitter strani pol profesionalnega nogometnega kluba Blyth Town FC je med vikendom nekdo objavil ogaben posnetek poškodbe gležnja, ki naj bi jo utrpel eden od klubskih nogometašev. Kot kaže pa gre za neslano šalo, vsaj tako pravijo navijači kluba, ki igra v ligi Northern Football Alliance League. Posnetek poškodbe naj bi bil sicer pristen, vendar pa naj bi nastal pred vsaj dvema letoma.

Fotografijo je na stran kluba prilepil uporabnik Bryanelliott5, zraven pa je pripisal: "Grda poškodba, ki se je danes zjutraj pripetila na Broadwayju. Upam, da je z njim vse OK." Klub, v katerem igrajo nogometaši najrazličnejših starosti pa je na objavo odgovoril: "To se ne bi smeli dogajati!! #ŠOKANTNO".

Zmede in govoric tako ni prekinilo vodstvo kluba, temveč šele navijači, ki so dejali, da do poškodbe v resnici ni prišlo in da je fotografija že precej stara. Iz kluba so nato le še pripisali: "Ne moremo potrditi, ali gre za našega člana. Če je fotografija lažna, se strinjamo, da bi jo bilo treba 'zakleniti'. #bolno#narobe#ogabno"
 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578