Moskisvet.com
image (28)

Novice

Pevec si je odrezal penis in skočil z balkona

M.K.
18. 04. 2014 08.26
9

Ameriški rapper Andre Johnson, sicer znan tudi pod imenom Christ Bearer naj bi si v sredo ponoči odrezal penis ter nato s skokom z balkona skušal storiti samomor. Kaj je botrovalo njegovi nenadni reakciji, ni znano, so pa policisti že izključili zlorabo drog ter alkohola.

Ameriški rapper Andre Johnson, ki je znan tudi po imenu Christ Bearer, naj bi si po poročanju ameriških medijev v sredo ponoči odrezal penis, nato pa skočil še z balkona svojega stanovanja v 2. nadstropju stanovanjskega bloka v severnem Hollywoodu. Po padcu naj bi po poročanju nekaterih vstal in začel kriče tekati naokrog, pomiril pa naj bi se šele, ko so ga prepeljali v bolnišnico. Nekateri drugi mediji pa poročajo, da naj bi Johnson po padcu z balkona obležal na pločniku, kjer so ga našli prijatelji in poklicali reševalce.

Kar naenkrat naj bi pograbil nož in si odrezal penis

Johnson, član ameriške hip hop skupine Wu-Tang Clan, naj bi si najprej odrezal penis, nato pa s skokom iz drugega nadstropja stanovanjskega bloka poskušal storiti samomor. Pred tem naj bi se mirno pogovarjal s prijatelji, ki so bili na obisku in po njihovih besedah naj ne bi dajal prav nobenih znakov, da se utegne zgoditi kaj hudega. »Kar naenkrat je pograbil nož in si odrezal genitalije, takoj zatem pa odhitel na balkon in skočil v globino,« je medijem zaupal eden izmed prisotnih. Vse skupaj naj bi se dogajalo tako hitro, da obiskovalci tragičnega dogodka takoj niso mogli niti prav dojeti.

Za tragedijo naj ne bi bila kriva alkohol ali droge

Še preden so prijatelji iz stanovanja uspeli priteči pred blok, naj ji Johnson že bil na nogah. »Brezglavo je tekal naokrog in kričal, nato pa se je sesedel« se je spominjal prijatelj. Johnsona so glede na policijska poročila v bolnišnico prepeljali v sredo, 16. aprila, bil pa naj bi v kritičnem stanju. Ni znano, ali so mu zdravniki uspeli ponovno prišiti njegov spolni ud, glede na policijsko poročilo pa naj nesreči ne bi botrovala zloraba alkohola ali drog. Glasbenikovo stanje naj bi bilo sicer resno, a stabilno, prav tako naj ne bi bil v življenjski nevarnosti.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630