Moskisvet.com
image (28)

Vroče

Slab začetek - dober konec?

N.J.
20. 11. 2013 08.00
2

Olivia Sprauer iz Miamija je učiteljica angleškega jezika. Kljub temu, da svoje delo jemlje strogo resno in je kot učiteljica izjemno priljubljena, pa so jo odpustili - ker je na družbenem omrežju objavila fotografije v bikiniju!

Ameriška učiteljica angleškega jezika Olivia Sprauer je želela sodelovati na lepotnem tekmovanju v Floridi. V ta namen je posnela nekaj fotografij v bikiniju, s katerimi pa je, po izjemno strogih kriterijih kolidža na katerem uči, prekoračila mejo spodobnega. "Ničesar slabega nisem naredila," je povedala 26-letna učiteljica. "Pred objektivom ne širim nog. Moje fotografije niso prav nič pornografske in prepričana sem, da bi moji učenci z veseljem zaključili šolsko leto z mano pred tablo."

Toda vodstvo Marin County School District se je odločilo drugače. Olivio so takoj za tem, ko so v javnost pricurljale fotografije, odpustili. Kljub temu ima učiteljica, ki bo pravico najverjetneje iskala na sodišču, na družbenih omrežjih veliko podpore. Njeni podporniki pravijo, da ne vidijo prav nič spornega v tem, da se učiteljica v prostem času ukvarja z manekenstvom. Številni pa se na tem mestu tudi sprašujejo - zakaj 'tragedije' ne obrne sebi v prid in se začne namesto s poučevanjem ukvarjati z manekenkstvom? Nenazadnje bi se njena zgodba, ki se je pričela slabo, lahko zaključila tako, kot pravljice - s srečnim koncem in uspešno kariero modela.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578