Moskisvet.com
Jasmine Waltz - 20

Novice

Odkar je posnela pornič, ne pozna več sramu! Poglejte ...

N.J.
16. 05. 2014 12.25
9

Zvezdnica, ki si je slavo začela graditi s pomočjo vročega zasebnega posnetka, ki je 'pricurljal' v javnost, in zveze s slavnim Davidom Arquettom, se rada nastavlja fotografom. V Los Angelesu je paparacu tokrat nastavila zadnjico. Pa ne le svoje ...

Glede na to, da jo je večina popolnoma golo videla v njenem zasebnem porniču, Jasmine Waltz ne pozna več nobenega sramu. Vsaj kar se tiče razkazovanja bolj ali manj intimnih delov telesa. Tako tudi damsko vedenje ni ravno njena vrlina. Paparacu, ki ji je sledil po Los Angelesu v upanju, da bo storila kakšno perverzijo, je tako nastavila zadnjico. Na njegovo razočaranje pa je tokrat pod krilom nosila spodnjice, zato prizor ni bil tako sočen, kot je verjetno pričakoval.

No, je pa Jasmine zato storila še nekaj, kar je verjetno presenetilo ne le paparaca, ampak tudi neko drugo dekle, katere krilo se je odločila privzdigniti. Prava nagajivka, kajne?

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578