Moskisvet.com
Irina Shayk - 2

Novice

Ostal je brez!

N.J.
15. 01. 2015 08.08
5

Nedavno je Cristiano Ronaldo še praznoval, ko je prejel zlato žogo in bil znova razglašen za nogometaša leta. A kot kaže, tudi njemu ne gre vedno vse po načrtih.

Irina Shayk - 4
Irina Shayk - 4 FOTO: Instagram

Kot poročajo nemški mediji, je portugalski nogometni zvezdnik Real Madrida Cristiano Ronaldo ostal brez svoje drage Irine Shayk.

Irina Shayk - 2
Irina Shayk - 2 FOTO: Instagram

Pred 12 meseci, ko je prav tako prejel zlato žogo, je lepotica ruskih korenin svojega dragega spremljala na prireditvi, nato pa se hvalila z njegovimi dosežki preko socialnih omrežij in na različne načine izkazovala, kako je ponosna nanj.

Letos tega ni storila. Ni je bilo na podelitvi, Ronaldo se ji v svojem govoru tudi ni zahvalil za podporo, kar bi vsak zaljubljenec običajno storil, poleg tega mu Irina niti prek spleta ni čestitala. In če bi jo slučajno kdo hitel zagovarjati, da je verjetno pozabila, da je bila kje, kjer ni bilo internetne povezave ali kaj podobnega ... tudi to ne more držati. Irina je namreč našla dovolj časa (in internetne povezave), da je objavila fotografije sebe na plaži v kopalkah. In kot je videti, ji ni bilo niti najmanj dolgčas ...

Irina Shayk - 3
Irina Shayk - 3 FOTO: Instagram

Zaenkrat se na namigovanja o razhodu ni odzval še nihče od njiju. In ravno zato so govorice še toliko bolj glasne. Ga bo Irina spremljala vsaj na naslednji tekmi?

Če vas zanima, ali se bo pojavila ali ne, oziroma sanjate o pravem nogometnem večeru, potem ne zamudite dveh vrhuskih nogometnih poslastic! Nocoj ob 20. uri se bosta pomerili ekipi Real Madrid in Atletico Madrid, ob 22. uri pa še Elche in Barcelona. Prenos V ŽIVO na VOYO.SI!

Ob 20.00: Real Madrid : Atletico Madrid

Atletico si je na prvi tekmi na stadionu Vicente Calderon priigral lepo prednost dveh golov, zato Real čaka zelo težko delo. Na golu Atletica bo najbrž znova naš reprezentančni čuvaj mreže Jan Oblak, ki lahko pričakuje polne roke dela. V domači vrsti bo verjetno najbolj motiviran Cristiano Ronaldo, ki je v ponedeljek prejel prestižno nagrado Zlata žoga za najboljšega nogometaša v letu 2014. Stadion Santiago Bernabeu bo nabito poln in nadejamo se lahko privlačne nogometne predstave, v kateri ne bi smelo manjkati golov.

Ob 22.00: Elche : Barcelona

Katalonci so si na prvi tekmi priigrali lepo prednost petih golov, zato lahko na stadionu Martinez Valero igrajo povsem sproščeno. Trener Barcelone Luis Enrique ima sladke skrbi, saj težav s poškodbami nima. Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez in druščina bi lahko tudi v drugo dobro napolnili mrežo gostiteljev, ki so se verjetno sprijaznili, da je povratna tekma zanje zgolj formalnost in priložnost, da jo pošteno zagodejo favoriziranim gostom ter se tako dostojno poslovijo od kraljevega pokala.

Irina Shayk - 1
Irina Shayk - 1 FOTO: Instagram

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578