Moskisvet.com
Kelly Brook - 3

Novice

Dobra prijateljica znane Slovenke pokazala svoje hribčke in dolince!

J.V.
11. 11. 2013 07.00
8

Britanska starleta, manekenka in dobra prijateljica slovenske estradnice Maje Malnar, Kelly Brook je nekaj tednov pred božičnimi prazniki svojim moškim oboževalcem namignila, s čim naj letos presenetimo svoje boljše polovice. Njeno seksi spodnje perilo je namreč odlična ideja za praznično darilo, ki se ga bo razveselila vsaka pripadnica nežnejšega spola, od njega pa bomo imeli veliko tudi mi, ki jo bomo v njem lahko občudovali. Seksi decembrskih večerov letos ne bo manjkalo!

Kelly Brook je po mnenju mnogih ponosna lastnica najbolj seksi oblin v Veliki Britaniji, ki jih je starleta tokrat 'zapakirala' v zapeljivo spodnje perilo iz njene najnovejše kolekcije 'New Look'.

Na fotografijah, namenjenih reklami kampanji, je 33-letnica v seksi pozah pokazala svoje ženske obline in postavo v obliki peščene ure, s katero že dalj časa buri moško domišljijo in povzroča mokre sanje. Sprašujemo se, kako gospodični Brook uspeva ostajati samska, ko pa bi si jo v svoji postelji brez dvoma želel vsak moški. A če to ni mogoče, se bomo lahko 'potešili' s tem, da bodo v njenem seksi spodnjem perilu kmalu lahko zapeljevale tudi naše drage. Kolekcija namreč na prodajne police prihaja v času božičnih praznikov. Bi presenetili svojo drago z njim?

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616