Moskisvet.com
Fotomontaža Tine Maze

Novice

Objavili fotomontažo golih prsi Tine Maze

E.N.
26. 01. 2012 10.23
72

Naša najboljša smučarka je znova na udaru. Kdo si jo je tokrat precej nesramno privoščil, se pač ne ve. Očitno je to nekdo, ki kolikor toliko obvlada Photoshop. Fotografija Tine Maze, ki kaže gole prsi, je že pravi hit na družbenem omrežju Facebook.

Postavna Tina nas navdušuje predvsem na belih strminah, kjer je prava strela!
Postavna Tina nas navdušuje predvsem na belih strminah, kjer je prava strela! FOTO: Damjan Žibert

Če ste redni uporabnik Facebooka in če imate veliko prijateljev, ste fotografijo oziroma fotomontažo razgaljene Tine Maze že gotovo videli. No, če ste še malce bolj "poredne" narave, ste jo gotovo tudi všečkali ali celo komentirali.
Kdo je avtor te fotomontaže, se dejansko ne ve, kdo pa jo deli s svojimi prijatelji, je seveda vidno na Facebooku. Ker so na tem družbenem omrežju tovrstne fotografije pač prepovedane, bo zagotovo ta kaj kmalu izginila, kar je seveda tudi prav.
Seksi Tina je nedvomno najlepša slovenska športnica in absolutno ne potrebuje tovrstnih prijemov, da bi svojo prepoznavnost ohranila. To počne na belih strminah! Bravo, Tina!

Facebook si pridržuje pravico do odstranitve fotografij, ki jih označi za preveč razgaljene ali pornografske, če: so na njih vidne genitalije, gole zadnjice ali ženske bradavičke, če so na fotografijah igrače spolne narave oziroma fotografije vsebujejo zabrisane fotografije, ki na kakršen koli drug način kršijo pravila o goloti. Torej bo ta fotografija kmalu izbrisana.

KOMENTARJI (72)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616