Moskisvet.com
Manekenka Fanny je na svojem profilu objavila fotografijo, na kateri ''jaha'' svojega nogometaša.

Novice

Objavila vročo fotografijo, na kateri 'jaha' svojega nogometaša

U.S.
08. 04. 2013 09.01
6

Belgijska manekenka Fanny Neguesha se je na družbenem omrežju pohvalila, da je nogometaš Mario Balotelli samo njen. Kot dokaz je svojim oboževalcem ponudila fotografijo, na kateri sedi v naročju slavnega nogometaša, ki je pred kratkim postal očka deklice Pie.

Manekenka Fanny je na svojem profilu objavila fotografijo, na kateri ''jaha'' svojega nogometaša.
Manekenka Fanny je na svojem profilu objavila fotografijo, na kateri ''jaha'' svojega nogometaša. FOTO: Instagram
Očitno si je Mario Balotelli po dramatični zvezi z Raffaello Fico, s katero ima tudi hčerko Pio, privoščil bolj umirjeno ljubezensko razmerje z belgijsko manekenko Fanny Neguesha. "Z osebo, kot je ona, bi lahko preživel vse življenje," je pred kratkim v intervjuju za revijo Vanity Fair razkril italijanski nogometaš, ki tudi po šestih mesecih romantične zveze z lepo manekenko prekipeva od sreče.

Objavila vročo fotografijo

Navdušenja nad 22-letnim zvezdnikom travnatih zelenic pa ne more skriti niti Fanny, ki je pred dnevi na svojem profilu na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri svojemu izbrancu sedi v naročju. Spodnji del telesa ima pokrit z odejo. "Medtem ko ona opazuje svoj dekolte, on zasanjano občuduje njo," so fotografijo navdušeno komentirali njeni oboževalci. Kaj sta počela pred fotografiranjem, lahko samo ugibate.

Dosegla, kar je želela

Fanny je svoj namen dosegla. O tem, da je srce 22-letnega nogometaša oddano, je obvestila ves svet. V njuno srečo zdaj dvomijo le še redki.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549