Moskisvet.com
Michael Schumacher

Novice

Ob prevzemu Schumijeve nagrade komaj zadrževala solze

N.J.
02. 06. 2016 08.12
13

Michaelu Scuhumacherju, sedemkratnemu svetovnemu prvaku v Formuli 1 in enemu največjih dirkačev vseh časov, so konec preteklega tedna podelili nagrado za življenjsko delo "Nürburgring Award“, ki jo je v njegovem imenu prevzela kar njegova menedžerka in tiskovna predstavnica Sabine Kehm.

Sabine Kehm
Sabine Kehm FOTO: Reuters
Kehmova je ob prevzemu nagrade komajda zadrževala solze, priložnost pa je izkoristila za nekaj besed o legendarnem dirkaču. "Ta nagrada je priznanje za njegovo pripravljenost, motivacijo, talent, njegovo disciplino in delovno etiko," je začela.
Michael Schumacher
Michael Schumacher FOTO: Reuters

"Dobro se zavedam, da bi vsi želeli, da bi bil tukaj Michael, ampak na žalost to ni mogoče. To moramo sprejeti in se naučiti živeti." Dodala je še, da so navijači sicer verjetno pripravljeni na najhujše, a da je treba ostati optimističen. "Še naprej bomo upali in naredili vse, kar je v naši moči, da bi spremenili stvari." Sabine je bila ob prevzemu nagrade, kot poročajo nemški mediji, močno ganjena.

Zadnje čase se bolj kot s Schumijevo kariero številni bolj ukvarjajo s tem, kako se Michael počuti, ali zanj sploh še obstaja upanje ipd. Od padca konec decembra 2013 je njegovo zdravstveno stanje izjemno slabo, informacij o njegovem dejanskem stanju praktično ni. Sabine Kehm je razveselilo, da je tokrat znova v ospredju dirkačeva kariera. "Kar se mi zdi pri tej nagradi, ki je razveselila tudi Michaelovo družino, še posebej lepo, je, da so se z njo poklonili njegovi športni karieri, ki je s tem znova prišla v ospredje," je še izjavila.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616