Moskisvet.com
La Religieuse

Novice

Nuna šokirala v Berlinu

N.J.
12. 02. 2013 11.21
2

Po vročem trojčku, Amandy Seyfried v vlogi pornozvezdnice, vlogi Scarlett Johanson v filmu o odvisnežu od seksa in filmu The Look of Love, ki govori o angleških bogataših, ki so služili z revijami za moške, bo na berlinskem filmskem festivalu predstavljen še en film, ki bo zagotovo dvignil veliko prahu. Gre za film The Nun, ki govori o redovnici, ki se zaljubi v mlado novinko Suzanne.

Suzanne se redovniškemu življenju upira, zato ji med bivanjem v samostanu ni prizanešeno.
Suzanne se redovniškemu življenju upira, zato ji med bivanjem v samostanu ni prizanešeno. FOTO: You Tube

Vlogo lezbično usmerjene nune igra Isabelle Huppert, o svoji vlogi pa je povedala: "Strast do dekleta redovnico naredi človeško. Nikoli se nisem spraševala o tem, kako bom igrala žensko, ki je zaljubljena v drugo žensko. Vse je bilo izjemno enostavno. Ni šlo za škandal, ampak se je zgodilo popolnoma naravno."

Film, ki ga je režiral Guillaume Nicloux, je melodramatična zgodba o dekletu Suzanne Simonin, ki jo igra Pauline Etienne, ki je proti svoji volji prisiljena oditi v samostan. Odločena je, da se ne bo uklonila tej zahtevi, zaradi česar se njeno bivanje v samostanu spremeni v pravi pekel. Prikrajšana ni za nobeno ponižanje ali mučenje, Cerkev pa ji v času bivanja v samostanu dokazuje svojo fanatično naravo, ki se v odnosu do nekoga, ki krši stroga pravila, še zaostri.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578