Moskisvet.com
Selena Gomez - 1

Novice

Mlada pevka pokazala gubico preveč!

N.J.
16. 09. 2013 11.08
14

Vsaka mlada pop zvezdnica se dobro zaveda dejstva, da se golota včasih bolje prodaja kot petje. In to formulo za uspeh vse bolj uporabljajo tudi mlade pevke, idoli mnogih najstnikov, ki so še nedavno razveseljevale otroke v otroških nadaljevankah in filmih.

Če so imeli v preteklih tednih mediji polne roke dela z razvpito 20-letnico Miley Cyrus in njenim nastopom na podelitvi MTV nagrad, je treba priznati, da njena konkurentka Selena Gomez ne zaostaja veliko. Mlada pevka, ki je že v več svojih glasbenih spotih, nenazadnje tudi za skladbo Come & Get It, dokazala, da zna zapeljevati, je začela 'povpraševanju' prilagajati tudi svojo koncertno garderobo.

Če je pred nekaj tedni na enem od koncertov razveselila svoje oboževalce s črnimi 'hotkami', je tokrat pripravila svetlejše presenečenje - oblekla je bele 'hotke'. Ni pa verjetno pomislila, da so kratke hlače le nekoliko prekratke, da bi v njih izvajala takšne gibe ...
 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549