Moskisvet.com
Broken Hearts je skupina, ki se na slovenski sceni pojavlja od februarja 2011.

Glasbeni klub

Slovenski fantje osvajajo YouTube

N.J.
19. 09. 2012 09.49
15

Pred slabim tednom je nastala prva slovenska različica svetovne uspešnice "Call me maybe", ki ima naslov "Zakaj se ne bi imela rada". V nekaj dneh je pesem poslušalo več kot 24 tisoč oseb, prisluhnite ji še vi!

Broken Hearts je skupina, ki se na slovenski sceni pojavlja od februarja 2011.
Broken Hearts je skupina, ki se na slovenski sceni pojavlja od februarja 2011. FOTO: osebni arhiv

Tako kot je Miran Rudan navdušil slovensko publiko s pesmijo Laure ni več, pri kateri gre za priredbo pesmi Laura non c'è italijanskega pevca Neka, tako je slovenska glasbena scena od prejšnjega tedna bogatejša še za eno priredbo. Nastala je namreč prva slovenska različica svetovne uspešnice Call me maybe izvajalke Carly Rae Jepsen. Pesem z naslovom Zakaj se ne bi imela rada, za katero je besedilo napisal Gregor Kodila, je na strani YouTube v nekaj dneh dosegla več kot 24.000 ogledov.

Gregor Kodila se z glasbo ukvarja že dobrih pet let. Svojo glasbeno pot je začel kot vokalist nekdanje prekmurske glasbene skupine Blind 4 destiny, tokrat pa se je predstavil kot vokalist skupine Broken Hearts.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578