Moskisvet.com
Vagina

Novice

Vse, da ima tudi Indijka belo!

Ni.J.
20. 06. 2012 09.30
6

V indijskih trgovinah obstaja izdelek, ki se prodaja bolje kot marsikateri drug izdelek. A vendar ne gre za pijačo, niti za kakšen modni dodatek. Zadnji hit predstavlja posebno intimno milo, ki genitalije ne le očisti, temveč tudi pobeli!

Nov izdelek, ki je v Indiji med ženskami postal pravi hit in se prodaja bolj kot marsikateri drug izdelek, je posebno milo za intimno nego Clean & Dry, katerega posebnost je ta, da ima belilni učinek. Da gre kot za med, pa ni noben čudež, saj so tamkajšnje ženske dobesedno obsedene z beljenjem kože, še posebej v predelu genitalij.

Zgoraj omenjeni izdelek reklamirajo na vsakem koraku, tudi na televiziji, vendar pa oglas v svetu ni dosegel pozitivnega odziva. V njem namreč nastopa mlada Indijka, ki jo partner zapostavlja, ko začne uporabljati belilno intimno milo, pa se njegov odnos do nje spremeni. Najbolj sporno pa je, da v oglasu ni zaznati informacije, da je milo Clean & Dry vse prej kot varno. Pri dolgotrajni uporabi namreč povzroči stanjšanje kože, zaradi česar postane občutljivejša, koža pa lahko postane tudi lisasta.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616