Moskisvet.com
Karen Lorre - 3

Novice

Njeno življenje je en velik orgazem!

J.V.
18. 10. 2013 14.54
7

Igralka Karen Lorre je včasih pozornost privabljala z razkazovanjem svojih oblin, zadnje čase pa se zvezdnica posveča pred orgazmični meditaciji in doživljanju multiplih orgazmov. Menda jih doživi tudi 11 na dan.

Karen Lorre - 1
Karen Lorre - 1 FOTO: You Tube

Medtem ko imajo mnoge ženske težave z doživljanjem enega orgazma, pa to ne velja za igralko Karen Lorre, ki vrhunec doseže tudi več kot desetkrat na dan. Zvezdnica trdi, da ji to uspeva s pomočjo orgazmične meditacije, zaradi katere so predeli njenega telesa bolj občutljivi na dotik.

Gre za tako imenovano 'om' metodo, ki jo Karen močno priporoča vsem ženskam in je menda podobna tantričnemu seksu. Raziskave so namreč pokazale, da kar ena od desetih žensk nikoli ne doživi vrhunca. In kako metoda poteka? V 15 minutah se partnerja popolnoma osredotočita na tehnike, ki bodo žensko pripeljale do orgazma. Karen se z meditacijo ukvarja že zadnjih 20 let, ko je odkrila tako imenovani 'oming', pa pravi, da so njena čutila postala še bolj izostrena in močna. „Moje življenje je postalo en velik orgazem,“ pravi igralka.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616