Moskisvet.com
image (28)

Novice

Njenih oblin se je nemogoče naveličati!

J.V.
10. 12. 2013 15.09
30

Ena izmed najbolj seksapilnih zvezdnic na svetu Kate Upton se je odločila, da je minilo že preveč časa, odkar je pokazala svoje telesne čare. Tako se je 21-letnica znova razgalila, njene obline pa krasijo naslovnico revije Sports Illustrated.

21-letna Kate Upton je ameriška manekenka in igralka, ki je tako kot mnoge druge zvezdnice zelo aktivna na socialnih omrežjih. Kadar ne objavlja svojih vročih fotografij, pa lepotica rada pozira za znane revije. Za Sports Illustrated se je razgalila že lansko leto, in ker je šla številka očitno kot za med, so se pri reviji odločili, da jo na naslovnico postavijo tudi letos. Medtem ko je lani pozirala v belih bikini kopalkah, je šla letos korak dlje in odvrgla modrček. Njene bujne prsi so prekrili le z barvo, Kate pa je dejala: „Počutila sem se popolnoma golo, kar sem dejansko tudi bila, če odmislimo barvo za poslikavo telesa.“

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549