Moskisvet.com
Sylvester Stallone

Novice

Njegova roka je dokaz!

N.J.
07. 08. 2013 10.09
5

Sylvester Stallone, ki ga večina pozna po njegovih izjemnih mišicah, je med sprehodom po francoskem obalnem mestu Saint Tropez z ženo Jennifer Flavin pokazal svoje žilave roke.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone FOTO: fameflynet.com

Sylvester Stallone je nedavno dopustoval v mondenem francoskem letovišču Saint Tropez, paparaci pa so ga v svoje objektive ujeli ravno na sprehodu z ženo Jennifer Flavin. Medtem ko je ona v kratkih hlačah razkazovala svoje seksi noge, pa je fotografe v oči zbodla Sylvestrova roka. Ta je namreč videti izjemno žilava in polna majhnih bulic.

Nikoli ni skrival

Igralec je že pred časom priznal, da je jemal človeški rastni hormon in testosteron, da je svoje telo 'napihnil' z mišicami za vlogo Ramba. "Človeški rastni hormon ni nič posebnega," je povedal leta 2008 v intervjuju za Time magazine. "Kdorkoli ga imenuje steroid, ima zelo napačne informacije. Testeron je po mojem mnenju pomemben za dobrobit vsakogar, ki se stara," je še dodal. "Vsakdo, ki je starejši od 40 let bi ga moral poskusiti, saj dejansko izboljša kvaliteto življenja. Zapomnite si moje besede. V roku 10 let ga bo prav gotovo mogoče kupiti v lekarnah brez recepta."

Pogost pojav

Izstopajoče žile, kakršne 'krasijo' igralčevo roko, so rezultat majhnega odstotka telesne maščobe, najpogosteje pa se pojavljajo pri bodibilderjih in drugih profesionalnih športnikih z nizkim odstotkom telesne maščobe. Največkrat namreč izstopijo prav zaradi izvajanja vaj za moč. Telo mora namreč pri tovrstnih vajah črpati še večje količine kisika v žile, zato se te razširijo. Ko nekdo redno in intenzivno vadi ter hujša oziroma sledi določeni strogi dieti, se maščobne obloge stopijo, vene pa postanejo še bolj vidne.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549