Moskisvet.com
image (28)

Novice

Je to nova vrsta 'selfiejev'?!

N.J.
29. 08. 2014 09.39
24

'Selfije' smo sprejeli že kot nekaj popolnoma vsakdanjega, običajnega. Nekatere opazimo, drugih ne. A treba je priznati, da gre v primeru neprestanega objavljanja tovrstnih fotografij za pretirano samovšečnost, početje pa, kot navajajo številni strokovnjaki, lahko vodi v odvisnost.

Ljudje, ki neprestano objavljajo selfije, namreč postanejo odvisni od tega, da spremljajo, koliko ljudi je všečkalo njihovo fotografijo, kdo vse je komentiral, ali je dovolj velik odziv ... v primeru, ko želenega cilja ne dosegajo, pa lahko vodi tudi v razočaranje, žalost, depresijo.

A tole dekle je, kot šaljivo komentirajo nekateri tudji mediji, popolnoma zgrešilo bistvo: pri nenavadnem poziranju v javnosti pa jo je neznanec ujel v svoj objektiv. "Ne, to ni tvoj obraz," nekateri komentirajo fotografijo, na kateri se dekle trudi v objektiv na nabito polni plaži ujeti svojo zadnjico. "Je to najbolj neumen selfie doselj?"

No, vsekakor je ženski uspelo pritegniti nekaj pozornosti, kar je verjetno tudi želela. Če ne s svojo zadnjico (njene fotografije namreč nimamo), pa s svojo precej nenavadno pozo ... Kaj pa vi menite o fotografiji? Je to res najbolj neumen selfie vseh časov?

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616