Moskisvet.com
Nives Celzijus

Novice

Uganete, katera hrvaška ritka je to?

N.J.
13. 08. 2013 08.08
1

Hrvaška lepotička Nives Celzijus se morda ne pojavlja prav pogosto v medijih, a svojih oboževalcev ni pozabila. Redno jih namreč razveseljuje na družbenih omrežij - -kako drugače kakor s svojimi seksi fotografijami.

Seksi hrvaška starleta srbskega rodu Nives Celzijus, je praktično zaslovela čez noč, ko jo je britanska revija Mirror razglasila za najlepšo ženo nogometašev na Euro 2012. Za tiste, ki ne vedo, poročena je s hrvaškim nogometašem Dinom Drpićem.

Vendar pa Nives po zaključku prvenstva ni potonila v pozabo. Svoje oboževalce namreč redno razveseljuje s svojimi fotografijami. Tokrat je na Instagramu objavila seksi fotografijo sebe v telovadnici in znova dokazala, zakaj je še dolgo ne bomo pozabili. Fotografirala je namreč svoj glavni adut - čvrsto zadnjico, v katero bi prav gotovo z veseljem 'ugriznil' vsak moški. Hvala, Nives, da še dodatno ogrevaš že tako vroče ozračje!

Nives Celzijus v kopalnici
Nives Celzijus v kopalnici FOTO: Facebook

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616