Moskisvet.com
Niti polnoletne nista, a izgledata kot 35-letnici - 1

Novice

Niti polnoletni nista, a izgledata kot 35-letnici

M.J.
29. 03. 2012 18.03
23

Mlada upa klana Kardashian, Kendall in Kylie Jenner sta pokazali, da ne nameravata čakati polnoletnosti, da bi nadaljevali, kar sta začeli starejši sestri in stopili na pot slave.

Čeprav štejeta komaj 16 in 14 let, sta Kendall in Kylie Jenner odločeni stopati po stopinjah starejših sester Kim, Kourtney in Khloe ter uživati v blišču kot tudi v bedi slave. Vzporedno s to idejo sta posneli tudi serijo fotografij in jo objavile na svoji spletni strani. Na fotografijah najstnici izgledata, kot štejeta 35 let, prav zaradi tega pa bosta zagotovo dvignile veliko prahu. Predvsem zaradi dejstva, da s tem vsekakor nista dober zgled vrstnicam, ki pri teh letih najverjetneje razmišljajo o drugih stvareh.

Niti polnoletne nista, a izgledata kot 35-letnici - 5
Niti polnoletne nista, a izgledata kot 35-letnici - 5 FOTO: YouTube

Kendall in Kylie sta najmlajši hčeri Kris Jenner, njun oče pa je olimpijec Bruce Jenner. Zvezdniško življenje sta že izkusili, saj sta skupaj že nastopili v resničnostnem šovu Keeping up with the Kardashians. Izgleda pa, da jima to ni bilo dovolj, zato želita izstopiti iz sence svojih starejših sester in iz sebe narediti novo 'franšizo' Kardashian.
Ob pogledu nanjo ne boste odvrnili pogleda.




Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549