Moskisvet.com
Nina Agdal seksi v belem - 3

Novice

Uf, tako seksi Nine pa že dolgo časa nismo videli!

J.V.
13. 11. 2013 11.59
16

Nina Agdal je bila videti kot boginja ljubezni, ko je iz morja stopila v mokri beli obleki, ki se je oprijemala njenih mamljivih oblin, če seveda odmislimo en manjši spodrsljaj. Nini je namreč izpod globokega dekolteja pokukala bradavička, lepotica pa je v tistem trenutku zagotovo obžalovala dejstvo, da pod obleko ne nosi ničesar.

21-letno manekenko, ki smo jo v preteklosti lahko občudovali na naslovnici revije Sports Illustrated, so pred nekaj dnevi opazili na plaži v Miamiju, kjer so bile vse oči uprte v njo. Nina se je namreč za potrebe snemanja v beli obleki namakala v morju in po vseh štirih plazila po peščeni plaži. V nekem trenutku je lepotička obleko dvignila tako visoko, da je bilo vsem hitro jasno, da pod njo ne nosi spodnjega perila, kar je kasneje potrdila tudi njena razgaljena dojka. Manekenka se je ves čas trudila, da bi njene obline ostale skrite, a ji to ni najbolje uspevalo.

Nina, ki je sicer ena od slavnih Viktorjinih angelčkov, se je pred kratkim začela videvati s 25-letnim Maxom Georgeom iz britanskega 'boybanda' The Wanted. Ta je očitno popolnoma očaran nad Nino, saj jo je pred kratkim opisal kot 'najlepše dekle, kar sem jih kdaj videl'. Z njegovo izjavo se strinja marsikateri moški, ki mu obenem tudi močno zavida.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578