Moskisvet.com
Nina Morić

Novice

Nina šokirala!

N.J.
03. 02. 2014 12.39
33

V prvi letošnji oddaji Verissimo, ki jo vodi Silvia Toffanin, je nastopila nekdanja hrvaška manekenka Nina Morić. Povabili so jo, da bi spregovorila o svojih občutkih in o nekdanjem možu Fabriziu Coroni, ki je med prestajanjem zaporne kazni napisal in izdal knjigo.

Kljub govoricam, da se bori z depresijo in da se ji mentalno stanje slabša, hrvaška starleta zavrača očitke. "Rumeni tisk je uničil mojo kariero in me ubija navznoter," je v oddaji Verissimo povedala Nina Morić. Dejala je, da je življenje pod sojem luči in ob konstantni prisotnosti paparacev vse prej kot enostavno, da pa je res, da je na trenutke žalostna in nekoliko bolj razdražljiva.

Čeprav bi mnogi mislili, da je na nekdanjega moža jezna, mu je v intervjuju stopila v bran. Dejala je, da je super oseba, da je odrasla v odlični družini, ki ga je vzgajala s pozitivnimi vrednotami, da pa ga je s prave poti zanesla želja po slavi in bogastvu. O knjigi, ki jo je iz zapora izdal s pomočjo brata pa je povedala: "Knjiga, ki jo je napisal Fabrizio, ni njegova komercialna poteza, kot je dejala Belen Rodriguez. Za nekoga, ki je v zaporu in nima veliko stvari z početi, je to način izražanja lastnih misli in čustev." Na vprašanje, ali je bila Belen res pravi razlog za konec njenega zakon s Corono pa je še dejala: "Nič nimam proti Belen, saj ni bila ona tista, ki mi je ukradla moža. Najin zakon je bil takrat že končan. Z njo grem lahko tudi na kosilo, nobene težave nimam s tem. Pomembno je le, da kosilo plača ona."

V knjigi z naslovom 'Mea culpa – Voglio che mio figlio sia orgoglioso di me' (Moja krivda – želim, da je sin ponosen name) Fabrizio piše pisma osebam, ki so mu stale ob strani – očetu, mami, sinu, Belen Rodriguez, Nini Morić. Na 258 straneh se je spomnil na skorajda vse ljudi, ki so na takšen ali drugačen način zaznamovali njegovo življenje, najbolj zanimiv del knjige pa je tisti, v katerem Fabrizio razlaga, kako živi na 5 kvadratnih metrih v sobi 25 v 4. nadstropju sekcija A, v družbi norega 'sostanovalca' Emiliana. Čustvena knjiga, dramatična, a zabavna.

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578