Moskisvet.com
Pretiravanje s posegi jo je pripeljalo do tega, da je svoj videz le še kvarila, česar se danes še kako zaveda.

Novice

Nina je danes neprepoznavna!

N.J.
12. 11. 2012 13.29
8

Težave z zlorabo zdravil in alkohola so že za njo, sedaj pa seksi manekenka odpira novo poglavje v življenju. O tem, da se je res lotila sprememb, priča tudi njen videz, ki je iz dneva v dan bolj naraven. Poglejte, kakšna je danes!

Pretiravanje s posegi jo je pripeljalo do tega, da je svoj videz le še kvarila, česar se danes še kako zaveda.
Pretiravanje s posegi jo je pripeljalo do tega, da je svoj videz le še kvarila, česar se danes še kako zaveda. FOTO: Reuters
Nina Morić po težavah z uspavali leta 2009 in nedavnim predoziranjem z alkoholom začenja na novo.

Hrvaška lepotička, ki pravi, da s pomirjevali nikoli ni načrtovala samomora, kakor so ji očitali mnogi, prav tako pa nedavna alkoholna koma ni bila posledica čezmernega uživanja alkohola, temveč nesrečne kombinacije pomirjeval in majhne količine alkohola, se je tako pojavila v italijanski oddaji Verissimo in spregovorila o svojem življenju ter spremembi videza, s katero je obrnila novo poglavje v življenju.

"Dala sem si odstraniti povečane ustnice in vse ostalo," je povedala. "Ob sebi sem vedno imela moške, ob katerih sem se počutila negotovo. Vedno sem imela občutek, da si moram kaj dodati na obraz, da bom videti v redu. Spoznala sem kirurga, ki me je osvobodil vseh posegov, za katere sem se v preteklosti odločila."

Kot je videti, je zdaj končno sprejela dejstvo, da ji je bila lepota položena v zibelko, zaveda pa se tudi, da je bil njen videz do nedavnega vse prej kot naraven. "Videti sem bila kot kakšen star transvestit, zato sem si dala pomanjšati ustnice in se znebila vseh dodatkov na obrazu," še pravi in vsem, ki razmišljajo o lepotnih posegih, svetuje: "Ničesar nimam proti estetski kirurgiji, dejstvo pa je, da si videz s pretiravanjem le poslabšamo."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607