Moskisvet.com
image (28)

Novice

Odkar je 'poročena', je vse drugače

N.J.
01. 10. 2013 08.58
9

Nina Morić še kako rada preseneča svoje oboževalce - pa naj bo to s suhljato podobo, napihnjenimi ustnicami, umetnim oprsjem, razkritim mednožjem, skrivnostno poroko ali seksi opravo. Tokrat se je odločila za slednje. In čeprav smo je bili včasih vajeni videvati v najrazličnejših provokativnih in nespodobnih položajih, pa, odkar je 'poročena', skrbi, da se v javnosti pojavlja vedno urejena in spodobna.

Nino Morić so paparaci fotografirali med sprehodom po ulicah Milana. Seksi hrvaška starleta se je odločila za izzivalno črno mini krilo, ki je poudarilo njeno 'štrlečo' in sočno zadnjico, seksi škornje, ki segajo čez kolena, za protiutež pa si je nadela povsem običajno bombažno majico. Zasačili so jo med nakupovanjem z novopečenim 'možem' Massimilianom Dossijem in sinom Carlosom, ki ga ima Nina skupaj z nekdanjim možem Fabriziom Corono.

Nina in Fabrizio sicer še nista uradno ločena. Nedavno je v intervjuju za italijansko revijo Chi pojasnila: "Manjka le še podpis, ki pa ga bom hitro dala. Prava poroka z Massimilianom pa se bo odvijala v Italiji. Nočem več izgubljati časa."

Z Massimilianom sta 'poročena'

Nina in Massimiliano sta začela razmerje pred nekaj meseci. Spoznala sta se sicer že pred devetimi leti, dokončno zapletla pa letos, po ponovnem snidenju. Prav kmalu sta se odločila svoje razmerje popeljati na višjo raven – kako drugače kot s poroko. Ker 'prava' poroka zaradi nezaključene ločitve še ni bila mogoča, sta prestala 'simbolični' obred v Kambodži, ki je potekal v templju Angor Wat. Za poroko so Nini oboževalci izvedeli šele, ko je bila že mimo. "Življenje je polno presenečenj in že zapisani usodi je težko ubežati. In to je bila stran v življenju, ki je bila napisana za naju. Izbrala sva Kambodžo, ker je poduhovljen kraj, idealen, da simbolično 'začneš znova' v življenju," je dejala tedaj. "Oba sva trdna katolika, odraščala sva z vero v boga in njemu sva obljubila, da se bova ljubila do konca svojih dni. Vendar pa sta nama budistična filozofija in preprostost teh oseb podarili še dodaten notranji mir za duhovno poroko, ki naju je še bolj združila."

Ko je na morju, je bolj sproščena ...

Če velja, da Nine po ulicah Milana nikoli ne bodo zasačili neurejene in nespodobne, pa to ne velja, ko se lepa Hrvatica odpravi na plažo. Tedaj pravila oblačenja zanjo ne veljajo več, še posebej če je na plaži v družbi svojega ljubljenega. Meseca maja sicer to še ni bil njen sedanji partner Massimiliano, temveč Matteo Bobbi. Tedaj so jo paparaci revije Novella 2000 ujeli v svoje objektive takšno, kakršno jo je naredila mati narava. Pod belo tuniko Nina namreč ni nosila spodnjega dela kopalk, razkrečene noge pa so odprle pogled na njeno mednožje.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549