Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ni za občutljive: Grozljiva nesreča na Kitajskem

M.Č.
16. 10. 2013 13.18
12

Delavec na Kitajskem je nedavno doživel nesrečo, v kateri je čudežno odnesel življenje. Zaradi okvare na stroju se mu je v vrat zapičilo sedem kovinskih palic. K sreči so ga dovolj hitro spravili v bolnišnico, vendar bo s posledicami nesreče po vsej verjetnosti moral živeti vse življenje.

Long Chao je v mestu Luzhou v provinci Sečuan na Kitajskem delal s strojem, ki ravna kovinske palice. Ko je prišlo do okvare, je po besedah očividcev s hitrostjo izstreljenih nabojev po zraku poletelo več palic in kar sedem od njih se je moškemu zapičilo v vrat.

40-letnika so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so kirurgi šest ur odstranjevali kovino iz njegovega vratu. Kovinske palice so najprej odrezali, da so lahko začeli z operacijo in jih nato previdno in popolnoma odstranili.

Zdravnik, ki ga je operiral je za medije povedal, da je imel Long izjemno srečo, da je preživel, saj je v vratu veliko arterij in živcev.

Čeprav je čudež, da so mu lahko rešili življenje, zdravniki še ne vedo, ali bo Long ostal hrom ali ne.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549