Moskisvet.com
Kirk in Jodie sta se razšla na grd način.

Novice

Ni mu dala

N.J.
07. 08. 2012 15.34
5

Jodie Marsh, ena najbolj znanih bodybuilderk, že kar lep čas kraljuje v medijih. Če se je prej pisalo o njeni hitri in neverjetni preobrazbi iz modela v mišičnjakinjo, je trenutno na tapeti njeno zasebno življenje. Pikantne podrobnosti pa razkriva kar njen bivši …

Čeprav sta svoje romantično razmerje ves čas delila na Twitterju, sta se Kirk Norcross in Jodie Marsh razšla na grd način. Sedaj, tri mesece po razhodu, pa umazano perilo še naprej pereta v javnosti. 24-letni Kirk, nekdanji zvezdnik britanskega šova The Only Way is Essex, pravi, da je bilo razmerje s 33-letno Jodie največja napaka v njegovem življenju. Dodaja celo, da je ’lažnivka, obsedena s slavo’.

Kirk in Jodie sta se razšla na grd način.
Kirk in Jodie sta se razšla na grd način. FOTO: Twitter

"Jodie me je vedno dražila in kar naprej je govorila o seksu," je povedal za Reveal Magazine. "Nekega dne sem imel vsega dovolj in ji poslal sporočilo, ali sploh bova kdaj seksala. Počutil sem se kot 13-letnik. Obiskoval sem jo doma in se poljubljal z njo na zofi. Rekla mi je, da ne bo nikoli seksala z mano, zato sem predlagal, da ostaneva le prijatelja."

Jodie, ki je ves čas trdila, da je že leto dni samska, je bila videti zaljubljena v Kirka, večkrat pa so ju skupaj ujeli tudi paparaci. Vendar pa Kirk pravi, da je bilo vse to skupaj le del njenega načrta. "Osebno ne maram zvezdniškega načina življenja, Jodie pa je obsedena z njim. Z njo sem se pogovarjal le o fotografiranju in medijski izpostavljenosti. Obupano si je želela, da bi se veliko pisalo o njej in vedno je govorila le o sebi," je še povedal v intervjuju.

Kirk in Jodie sta bila pred začetkom razmerja prijatelja, saj sta oba obiskovala iste klube v Essexu. Prav prijateljstvo pa je bilo tudi tisto, ki ju je še bolj združilo. "Preden sva začela razmerje, sva se poznala že več let. Užival sem v njeni družbi, pomagal sem ji pri promociji in celo fotografiral sem jo. Zaračunal ji nisem nikoli ničesar in nikoli nisem ničesar zahteval od nje, a se mi ni nikoli niti zahvalila," pravi. "Zdaj pa me blati pred vsemi. To je zahvala!"

Kirk pravi tudi, da Jodie zanima le slava in da je nekoliko ’čudaška’. "Zanjo se vse vrti le okoli slave. Oddajo TOWIE (The Only Way is Essex) je sovražila, saj je bila do začetka šova najbolj znana oseba v Essexu." Kirk pa je svojo izpoved za Reveal magazine zaključil tako: "Ja, res sem le 24-letni moški in ja, želel sem si seksati s tabo – a sedaj, če pogledam nazaj, vem, da sem hotel seksati s staro Jodie Marsh. Tisto, katere posterji so krasili stene moje sobe."

Na Kirkov intervju se je Jodie že odzvala, in sicer z objavo na Twitterju: "Neverjetno, kako je lahko nekdo umazan, če nočeš seksati z njim."

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578