Moskisvet.com
sporočilo

Novice

Neznancu napisala jezno sporočilo: Odgovor jo je pustil odprtih ust!

N.J.
03. 06. 2016 08.10
33

Neznanec je parkiral svoj avto na njeno parkirno mesto, kar jo je močno razburilo. Napisala je sporočilo, v katerem je izlila svojo jezo. Nalepila ga je na vetrobransko steklo avtomobila neznanca, odgovor, ki ga je prejela, pa jo je pustil odprtih ust.

sporočilo
sporočilo FOTO: Facebook
Verjetno je skoraj vsakdo že doživel, da ga je kdo zaparkiral ali mu zasedel parkirno mesto, za katerega po možnosti plačuje najemnino ali je celo njegovo, lastniško. Ženska, ki ji je neznanec 'ukradel' parkirno mesto, se je odločila, da bo zadostila pravici.

Napisala je sporočilo: »Hej, tujec, ker si parkiral na mojem mestu včeraj zvečer (in še vedno si tu??), sem dobila kazen za parkiranje, ker sem morala pustiti avto čez noč kar na ulici. Nimam denarja. To so zasebni parkirni prostori in lahko bi zahtevala, da odstranijo tvoj avto. Ne bom. Ampak ne parkiraj več na mojem mestu!« Sporočilo je nalepila na vetrobransko steklo neznanca, naslednji dan pa prejela odgovor: »Najprej bi se rad opravičil, ker sem parkiral na vašem parkirnem mestu. Bil sem neodgovoren in prilagam denar za plačilo kazni in še za kaj zraven. V tem času leta je verjetno lahko težko. Butec, ki je parkiral na vašem mestu.« Neznanec je priložil še kupček denarja.

Pa naj še kdo reče, da so na svetu samo še slabi ljudje!

sporočilo
sporočilo FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616