Moskisvet.com
v vrat je dobil puščico - 2

Novice

Neverjetno! Preživel je puščico v vratu!

S.R.
10. 05. 2012 08.57
1

Tole pa nikakor ni bil preprost sprehod v parku. Moški iz Rusije je bil med sprehodom s svojima dvema hčerkama namreč v vrat ustreljen kar s puščico. Prav neverjetno pa je, da jo je odnesel brez resnih poškodb in bo popolnoma okreval.

Konstantin Myakush ob odhodu z doma zagotovo ni pričakoval, da se bo tega dne znašel na urgenci, kjer mu bodo morali odstraniti puščico. Kljub na videz zelo groteski poškodbi je Konstantin uspel po telefonu poklicati ženo, ki je nato zanj poklicala rešilca.
Nenavaden incident se je sicer pripetil že 30. aprila. Na posnetkih, ki so sedaj prišli v javnost, je jasno videti 38-letnega Myakusha, kako neverjetno mirno sedi v bolnišnici, iz njegovega vratu pa štrli okoli 40 centimetrov dolga puščica. Slednja je nesrečnega Rusa zadela iz desne strani tik pod čeljustjo, na levi strani pa je celo pogledala ven.

v vrat je dobil puščico - 3
v vrat je dobil puščico - 3 FOTO: YouTube

Puščica, ki je najverjetneje priletela iz bližnjega športnega centra, kjer med drugim vadijo tudi lokostrelci, pa na srečo ni zadela nobenih večjih žil. Kakšen centimeter levo ali desno in Konstantin bi bil najverjetneje hudo poškodovan ali celo mrtev. Kirurgi so puščico uspešno odstranili, kot omenjeno zgoraj, pa bo Konstantin Myakush popolnoma okreval.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549