Moskisvet.com
image (28)

Novice

Neverjetno! Ime mu je Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop

S.R.
15. 01. 2012 15.12
2

Nočna mora za vse uradnike, ki ga dobijo v roke. Policija v Madisonu (glavno mesto zvezne države Wisconsin) je namreč zaradi različnih prekrškov aretirala 30-letnika z najbolj bizarnim imenom, kar si ga lahko zamislite. Američanu je ime Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop.

Moškega so aretirali v četrtek, 5. januarja, popoldne, obtožili pa so ga nošnje prikritega orožja, posedovanja različnih drog in kršenja pogojne kazni. Zopittybop-Bop-Bop (to je njegov priimek) je bil sicer rojen kot Jeffrey Drew Wilschke, svoje ime pa je uradno spremenil šele oktobra 2011.

Sodeč po objavah na Facebookovem profilu, Zopittybop-Bop-Bop (kadar ni v težavah z zakonom) uživa v aktivnostih, kot so ''stanje, hranjenje, hoja, mišljenje,'' in ''diamanti''. Poleg tega pa je iz njegovega profila razvidno tudi, da je zaenkrat še samski.
Zopittybop-Bop-Bop-a je policija aretirala po tem, ko so se sosedje pritoževali nad njegovim ''prekomernim popivanjem in drogiranjem v bližnjem parku''. Po poročilih policije je imel Beezow Doo-Doo ob aretaciji pri sebi marihuano in nož. Med potjo v zapor naj bi Zopittybop-Bop-Bop policistom tudi grozil, da jim bo sčasoma že ''vrnil milo za drago''. Če nič drugega, bo vsaj njegovo ime nočna mora za vse, ki bodo med sodnim procesom prišli v stik z njim. Ob njem resnega izraza na obrazu najverjetneje ne bo mogel obdržati niti sodnik, ki mu bo naložil zasluženo kazen. Oglejte si še skupek televizijskih poročil, v katerih voditelji z večjimi ali manjšimi težavami poskušajo izgovoriti ime osumljenca.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616