Moskisvet.com
Senzacija

Novice

Brez sramu: Bosanki se boste smejali še in še!

N.J.
10. 09. 2013 08.02
32

Na YouTubeu se je pred komaj dvema dnevoma pojavil posnetek 'razgrete'' Bosanke, ki je pleše in poje na pesem 'Bomba' Mila Kitića. V samo dveh dneh je posnetek postal pravi hit, ogledalo pa si ga je že več kot 150.000 ljudi.

Mawa Bomba Hahahah je ime videa, ki te dni osvaja Balkan. Širi se skorajda s svetlobno hitrostjo, ime dekleta, ki si je prislužilo teh pet minut slave pa zaenkrat ostaja še neznanka. Gre za posnetek, na katerem dekle iz Bosne in Hercegovine pleše in poje na pesem Mila Kitića z naslovom 'Bomba'. Pri tem bodeta v oči predvsem njen 'make up' in bujno oprsje, ki poskakuje v ritmu pesmi ...

Prvotni posnetek je bil iz interneta zaradi avtorskih pravic s strani avtorja pesmi, torej Kitića, že zbrisan, vendar pa na spletu kroži že malo morje 'kopij'. Tako da brez zamere, če bo izginil tudi priloženi posnetek. Če se boste potrudili, boste na spletu prav gotovo našli še kakšnega delujočega.

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616