Moskisvet.com
Nick Carter - 2

Novice

Nekoč so sanjale o njemu, danes bi ga zaradi tega raztrgale!

N.J.
15. 04. 2014 08.01
7

Nekoč plavolasi pevec, ki je s skupino Backstreet Boys ogreval srca številnih najstnic, je nedavno dahnil usodni 'da' , česar pa njegove oboževalke niso sprejele z ravno odprtimi rokami.

Nick Carter - 2
Nick Carter - 2 FOTO: Profimedia
34-letni Nick Carter se je pred kratkim sprehodil do oltarja s svojo izbranko Lauren Kitt, kar pa je razburilo številne njegove oboževalke. Te namreč nikakor ne morejo skriti ljubosumja in sovražnih čustev, ki jih gojijo do postavne temnolase dive ameriškega fitnesa.

Lauren Kitt, ki bo 3. julija praznovala svoj 31. rojstni dan, je sicer seksi lepotica iz Los Angelesa, ki se že dolga leta ukvarja s fitnesom. V tem športu je začela tekmovati leta 2010, v treh letih pa je v svoji kategoriji, bikini, že precej napredovala. Ne le, da se s fitnesom ukvarja za lastno zabavo, svoje izkušnje deli tudi z drugimi. Med drugim je na You Tube-u ustvarila profil, kamor nalaga uporabne videe za pomoč pri vadbi, skupaj z Nickom pa načrtujeta tudi, da bi izdala vadbeni DVD.

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616