Moskisvet.com
Princesa Diana

Novice

Vojak razkril, kdo je kriv za smrt Diane!

N.J.
12. 10. 2018 13.06
62

»Princeso Diano so ubili pripadniki britanskih specialnih enot,« je za medije izjavil nekdanji ostrostrelec, pripadnik SAS.

Nekdanji ostrostrelec, pripadnik britanske enote SAS (Special Air Service, specialne enote britanske kopenske vojske), je izjavil, da so smrt princese Diane zakrivili pripadniki britanske specialne enote. Detektivi so znova sprožili preiskavo, potem ko je 'vojak N', kakor ga imenujejo, da bi obvarovali njegovo identiteto, izjavil, da je njegova nekdanja enota prejela ukaz, naj eliminirajo članico kraljeve družine.

Patolog je razkril, ali je bila Diana med smrtjo res noseča!

Razbitine avtomobila
Razbitine avtomobila FOTO: Reuters

Moški naj bi povedal svoji soprogi, da so pripadniki SAS uporabili tehniko, s katero 'ustavljajo' teroriste: močno luč naj bi usmerili v voznika avtomobila, v katerem je sedela Diana, in s tem povzročili nesrečo, v kateri je v Parizu umrla leta 1997. 

Predstavnik mestne policije je izjavil: »Zaenkrat smo v postopku iskanja pravega zaključka, in ko pridemo do njega, bomo o tem obvestili javnost. Efektivno je preiskava zaključena.«
Vse od Dianine smrti se pojavljajo vedno nove teorije o tem, kako je umrla in kdo je zakrivil njeno smrt. Sicer pa še vedno ni nobenega trdnega dokaza, na podlagi katerega bi lahko z gotovostjo trdili, da je smrt zakrivila tretja oseba in da ni šlo za običajno prometno nesrečo.

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616