Moskisvet.com
Joanna Krupa

Novice

Kožuh ni seksi!

N.J.
29. 10. 2012 15.23
12

Dolgi svetli lasje, ki prekrivajo prsi le toliko, da zakrijejo bradavičke, izpod rožnatih čipkastih spodnjic pa štrlijo košati snopi kužuha ... Privlačno? Ne!

Joanna Krupa
Joanna Krupa FOTO: Profimedia

"Dodatki iz kožuha niso privlačni. Ne pokvari svojega videza." V zadnji kampanji organizacije Peta, ki se bori za pravice živali, se je odločila sodelovati tudi manekenka poljskega rodu Joanna Krupa. 33-letnica, ki sicer nastopa v resničnostnem šovu Real Housewifes of Beverly Hills in je pozirala že za priznane revije, kot na primer Playboy in Maxim, si je tako za fotografiranje na svojo 'muco' nadela lasuljo in pozirala zgolj v rožatih spodnjicah. "Nič ni seksi v nošenju nečesa takšnega," je povedala. "Krzno je očitno vezano na nesmiselno bolečino in pobijanje ubogih živali."

Za Joanno to ni prvič, da je sodelovala s Peto. Nekdanja zajčica je za organizacijo pozirala tudi že v kampanji, ki je spodbujala k posvajanju brezdomnih živali. Prav tako pa Joanna tudi ni edina zvezdnica, ki se je slekla za Peto. Za takšen podvig so se v preteklosti odločile tudi Pamela Anderson, Elisabetta Canalis, Tamara Ecclestone, Angela Simons in številne druge.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578