Moskisvet.com
Severina Vučković

Novice

Ni vse tako, kot je videti ...

N.J.
17. 07. 2014 14.08
11

Dolgonoga Severina velja za eno najuspešnejših pevk na Hrvaškem. A očitno je precej manj aktivna od njenih kolegov, saj je na seznamu največjih zaslužkarjev na Hrvaškemi ni med prvimi najboljšimi. Massimo jo je povozil, pišejo hrvaški mediji.

Hrvaško združenje skladateljev in Služba ZAMP sta objavila poročilo za leto 2013 o višini izplačanih avtorskih honorarjev. Med praimi se na presenečenje mnogih ni znašla Severina, ki velja za eno najuspešnejših izvajalk na hrvaških tleh, a njeni honorarji so očitno manjši od honorarjev kolegov moškega spola.

Na prvem mestu med domačimi skladbami je pristala pesem 'Suze nam stale na put', avtor katere je Predrag Martinjak, izvaja pa jo Massimo. Največkrat predvajana skladba je bila sicer 'Get Lucky' v izvedbi Daft Punka in Pharrella Williamsa.

Vseeno pa Severina tako na Hrvaškem kot pri nas žanje veliko slavo. Njeni koncerti so vselej dobro obiskani, hkrati pa zvezdnica rada poskrbi za svoje oboževalce tako, da postreže s kakšno bolj ali manj pikantno fotografijo ...

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578