Moskisvet.com
Seks lutka

Novice

Ne boste verjeli, za kaj uporablja napihljive seks lutke

N.J.
02. 10. 2015 08.31
16

Ste kdaj pomislili, da bi lahko seks lutke uporabili še za kaj drugega kot – seks? Kmet iz Velike Britanije jih je izkoristil za precej manj seksi, a koristno delo.

Po tem, ko se nobena druga metoda ni izkazala za uspešno pri preganjanju ptic, je razmišljal, kje bi našel nekaj čim bolj podobnega človeku, ki bi preganjalo ptice in divjad z njegovih njiv. Pomislil je na seks lutko, preizkusil zadevo in ugotovil, da je to še najboljša možnost izmed vseh, ki se jih je kdaj poslužil.

50-letni David Gray je dejal, da je bilo teh slabih 5 funtov (okoli 7 evrov) ena najboljših investicij. "Izkazala se je bolje kot vsa druga strašila," je komentiral. Kot je pojasnil, mu divjad, ki prihaja na njegovo njivo, uničuje pridelek in dolgo ni vedel, kako naj reši težavo. Lutko je na njivo odpeljal kar na svojem kolesu, zaradi česar je bil menda prava atrakcija in predmet pogovorov številnih sokrajanov.

"Odziv ljudi je bil neverjeten. Ljudje so se zbrali na več točkah in me gledali, ko sem jo peljal mimo. Ker so me tako vneto fotografirali, sem se v nekaj ovinkih skoraj prevrnil." Šaljivo je še pripomnil, da je njegova ostarela mama, ko ji je pokazal fotografijo, mislila, da je na fotografiji njegova 16-letna hči, ki študira agrikulturo. Njegova 52-letna soproga Fiona je pristavila: "David obožuje smeh in je znan po tem, da se vselej šali. Videla sem, kako prebira obleke v moji garderobni omari, da bi jo oblekel ... a naj se pazi, če kaj vzame," je še v smehu dodala.

David, ki ima 2000-glavo čredo ovac in 60-glavo čredo goveda, na kmetiji živi že vse svoje življenje.
 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549