Moskisvet.com
Eva Amodeo

Novice

25-letna Eva ujela zvezdnika!

N.J.
28. 07. 2014 14.58
26

25-letna svetlolasa študentka novinarstva je v zadnjem času veliko v družbi slavnega nekdanjega argentinskega nogometaša. Da, lepotica je novo dekle Slavnega Diega Maradone!

Eva Amodeo
Eva Amodeo FOTO: Profimedia
Diego Maradona
Diego Maradona FOTO: Profimedia

Tako vsaj poročajo tuji mediji, ki pišejo, da sta so 25-letno Evo Amodeo in Maradono zadnje čase večkrat ujeli skupaj na različnih družabnih dogodkih, čeprav ona trdi, da sta le prijatelja. Govorice je z objavo fotografij na spletnem omrežju sprožila sama. Maradono je označila za genija, nato pa dopisala, da ne bi nikoli hodila z osebo, ki bi lahko bila njen oče. Kljub vsemu pa naj bi bilo več kot jasno, da sta par, a očitno tega še ne želita deliti z javnostjo, še pišejo nekateri mediji.

53-letni najboljši nogometaš vseh časov je sicer trenutno v bitki na sodišču z nekdanjim dekletom Rocio Olivo, saj naj bi iz njegove rezidence v Dubaju izginilo nekaj predmetov. 24-letnico so aretirali, potem ko je Maradona prijavil, da je iz njegove vile odtujila večjo količino denarja in različne predmete iz stanovanja v Združenih arabskih emiratih.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578