Moskisvet.com
image (28)

Novice

Berlusconi ima novo ljubico

E.N.
07. 01. 2012 20.16
5

Silvio Berlusconi je znan tudi po tem, da ima zelo rad lepe in mlade ženske. Po raznih seksualnih škandalih, ki so še kako negativno vplivali tudi na njegovo politično kariero, se je po zadnjih informacijah končno ustalil in se zaljubil.

Berlusconiju so očitno všeč postavne, mlade in temnolase lepotice. Tokrat naj bi se sicer zagledal v nekoliko starejšo lepotičko – 31-letno Auroro Cossio.

Po poročanju italijanskega portala Dagospia naj bi bila Aurora in Silvio že zaročena. Temnolaska naj bi popolnoma prevzela nekdanjega premierja in 75-letnik naj bi že pozabil na vse lepotice, ki so bile vpletene v afero bunga bunga.

Tudi Aurora naj bi bila zelo zaljubljena in tudi zelo 'zaposlena'. 31-letnica je namreč igralka in ravno v teh dneh prihaja na velika platna film, v katerem igra eno od glavnih vlog. Če smo malce zlobni, lahko celo sklepamo, da je njena zaljubljenost povezana s promocijo novega filma …

V vsakem primeru pa lahko rečemo, da je kolumbijska lepotica res zapeljiva.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549