Moskisvet.com
samozadovoljevanje

Novice

Ne boste verjeli, kako to počnejo Srbkinje!

J.V.
27. 02. 2015 09.41
20

Kaj vse se lahko pripeti v navalu strasti, najbolje vedo zdravniki, ki se pogosto srečujejo s poškodbami, do katerih pride med seksom ali samozadovoljevanjem. Srbska ginekoliginja je razkrila nekaj najbolj bizarnih, ki so se zgodile v njenih letih prakse.

samozadovoljevanje
samozadovoljevanje FOTO: Thinkstock

Srbi so, kot kaže, zelo izvirni, kar se tiče uporabe spolnih igračk v spalnici, zato ni prav nič čudnega, da velikokrat pride tudi to obiska urgence.

»Vedno več poškodb je, do katerih pride med samozadovoljevanjem. Imeli smo ženske, ki so to počele z uporabo dezodoranta, pri tem pa je prišlo do mehanskih poškodb. Seveda pa je bilo tudi nekaj takšnih, ki so utrpele kemijske poškodbe, ker so v vagino vstavile tisto stran, na kateri je pršilo. Najhuje je takrat, ko pride do poškodbe vagine. V teh primerih pacientke ne uidejo šivanju,« pravi ginekologinja M. S.

Stare nokie
Stare nokie FOTO: Reuters

Eden izmed najbolj bizarnih primerov, za katerega je slišala v vsej svoji praksi, je bila punca, ki se je samozadovoljevala s starim modelom nokie z večjo anteno. Na telefon je privezala vrvico, s katero ga je želela potegniti ven, a se je vrvica strgala, telefon pa je obtičal v njej.

Kadar gre za seks, ki ni enostranski, najbolj pogosto prihajajo pari, ki eksperimentirajo z različnimi spolnimi igračkami pod vplivom droge. »Uporabijo kroglice in jih potiskajo tako dolgo, dokler gre. Temu sledijo močne bolečine, kroglic pa ne morejo dobiti ven,« je za konec povedala ginekologinja.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616