Moskisvet.com
image (28)

Novice

Nov bizaren trend, ki osvaja svet: opazite, kaj je v ospredju?!

N.J.
05. 11. 2015 08.18
15

Greste na potovanje, fotografirate pokrajino, čez nekaj časa se vam fotografija ne zdi prav nič kaj posebna več. No, razen, če ji dodate poseben pečat in jo s tem naredite zares posebno. Nov trend, ki osvaja svet, je prav bizaren – poseben pečat fotografij pokrajine namreč postajajo – moški testisi!

Da, prav ste prebrali. Nov trend je dobil tudi svoje ime: 'nutscape'. Beseda je sestavljena iz nuts (pogovorno testisi) in landscape (pokrajina).

Nasvet: Tega nikar ne počnite, če je okoli vas gneča, saj se lahko znajdete v velikih težavah!

Če torej želite slediti novemu trendu, vam ne preostane drugega, kot da na lepi razgledni točki slečete hlače, osvobodite svoja moda, se obrnite s hrbtom proti pokrajini, postavite objektiv fotoaparata tako, da bodo moda v ospredju in bodo zato zatemnjena, v ozadju pa naj bo čim lepši razgled. Nagnite se rahlo naprej in ... fotografirajte.

Pazite, da poleg pokrajine ovekovečite le vaša moda in ne tudi korenjaka, saj tokrat ni 'on' v ospredju ... tako vsaj pravijo tisti, ki so že posneli take fotografije. Nekaj si jih lahko ogledate v fotogaleriji, več pa še na spletni strani nutscapes.com. Takšne fotografije so se prvič pojavile leta 2007, zdaj pa očitno znova prihajajo v modo.

 

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578