Moskisvet.com
Prostitutka

Novice

Ne boste verjeli, kaj je 81-letnik podaril 39-letni Slovenki!

N.J.
11. 03. 2016 08.54
41

V italijanskem mestu Aviano so se karabinjerji ukvarjali s prav posebnim primerom: oblasti so aretirale 39-letno Slovenko Dunjo Košir, ki naj bi bivala v Pontebbi (Udine). Brezposelna ženska naj bi se grdo okoristila, potem ko naj bi zavedla 81-letnika.

Prostitucija
Prostitucija FOTO: Thinkstock

Vse naj bi se začelo v začetku februarja, ko so vnuki 81-letnik iz Aviana prijavili oblastem, da so zaskrbljeni zaradi odnosa njihovega dedka s 39-letno tujko. Karabinjerji so ugotovili, da je ženska uspela z zvijačo pridobiti zaupanje 81-letnika (gre za osebo, ki trpi za senilno demenco, ki je zelo občutljiva). Dejala naj bi mu, da ima hude zdravstvene težave in 10-letnega sina ter da je njena mati pogrešana. Moški naj bi jo začel zalagati z denarjem in se menda ni zavedal, da je zapravil kar 80 tisočakov. Denar naj bi ji dajal v upanju, da ga b vrnila.

Moški je k sreči zapisal vsak znesek, ki ji ga je izročil, dodaten dokaz so bili dvigi teh zneskov z njegovega računa. Oblasti so ugotovile, da si je ženska zgodbo o zdravju, sinu in materi izmislila. Aretirali so jo, ko je poskušala pobegniti z denarjem. 

Zgodba je še en dokaz o nevarnostih, ki prežijo v sodobnem svetu in oblasti opozarjajo državljane, naj bodo previdni, naj ne nasedajo in ne izročajo denarja neznancem.

 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549