Moskisvet.com
image (28)

Novice

Bi verjeli, da je toliko stara?!

N.J.
27. 08. 2015 08.09
2

Ob pogledu na njeno telo verjetno ne bi nikoli uganili, da je na drogu pravzaprav – babica! Ne, niste narobe prebrali. Ženska, ki se takole spretno giblje ob drogu, šteje kar 70 pomladi.

70-letna Dai Dali iz Chengduja v kitajski provinci Sečuan je nekoliko nenavadna 70-letnica. Namesto da bi se odpravila na preprost sprehod po mestu, se raje suče okoli droga, ki ga ima postavljenega kar v svoji spalnici. S plesom ob drogu se je pričela ukvarjati pri 66 letih in zdaj že lahko izvaja gibe, ki jih ne zmorejo niti številna mlada dekleta. Udeležila se je tudi nekaj tekmovanj in na enem izmed njih celo zmagala.

Medtem ko se nekateri zgražajo, zakaj se babica njenih let takole raztguje pred kamerami in fotoaparati, jo številni podpirajo. Kot pravi, v plesu ob drogu sama ne vidi nič spornega in se ji ne zdi vulgaren. »Družina in prijatelji med podpirajo,« še dodaja. »Vsem bi rada pokazala, da starost ni omejitev, če le obstaja volja.« Med drugim je nedavno nastopila tudi v šovu 'Azija ima talent'. Super, kajne?
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578