Moskisvet.com
NBA-jev zvezdnik Michael Beasley je vključen v policijsko preiskavo zaradi domnevnega spolnega napada.

Novice

NBA-jev košarkar osumljen spolnega napada

U.S.
09. 05. 2013 11.28
0

Michael Beasley, soigralec slovenskega košarkarskega reprezentanta Gorana Dragića v moštvu Phoenix Suns, se je znašel v težavah. Policija iz Arizone je pred časom dobila prijavo, v kateri neznano dekle slavnega košarkarja obtožuje, da jo je na svojem domu spolno napadel.

NBA-jev zvezdnik Michael Beasley je vključen v policijsko preiskavo zaradi domnevnega spolnega napada.
NBA-jev zvezdnik Michael Beasley je vključen v policijsko preiskavo zaradi domnevnega spolnega napada. FOTO: Reuters
23-letni košarkar Michael Beasley ne doživlja ravno najlepših trenutkov. Osumljen je namreč spolnega napada na mlajše dekle, ki je policiji prijavila njegovo domnevno nečedno početje. Do incidenta naj bi prišlo že sredi januarja v Beasleyjevi hiši, kjer naj bi ga mladenka obiskala.

Policija ozadje še preiskuje

Policija je na podlagi prijave že sprožila preiskavo okoliščin domnevnega spolnega napada. "V tem trenutku še preiskujemo obtožbe, ki smo jih prejeli, o domnevnem spolnem napadu Michaela Beasleyja," je v sporočilu za javnost zapisal policist Dave Pubins in nadaljeval:

Zaradi sina je zaskrbljena tudi košarkarjeva mama.
Zaradi sina je zaskrbljena tudi košarkarjeva mama. FOTO: Reuters

"Ker preiskava še traja. Nihče ni bil aretiran ali pridržan. Ne pozabite, da na tej točki zadevo še preiskujemo. Zaenkrat so vse skupaj samo obtožbe in ne vemo še, ali je do kaznivega dejanja zares prišlo."

Za odgovore, kaj se je v resnici tisto noč zgodilo, so ameriški mediji želeli povprašati tudi Michaelovega agenta Jeffa Schwartza, ki pa se na njihove klice ni odzval.

Ujeli so ga tudi na cesti

Sicer pa je 23-letni center letos že prišel navzkriž z zakonom. Zaradi prehitre vožnje in vožnje neregistriranega vozila se je znašel pred sodnikom za prekrške, ki je zvezdniku naložil visoko denarno kazen.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549