Moskisvet.com
Nataša Bekvalac

Novice

Nataša jo je pokazala ...

N.J.
04. 10. 2013 10.11
17

A tokrat malo drugače. Srbska pevka Nataša Bekvalac se je namreč odločila, da podrobnosti iz svojega življenja ne bo več delila s širnim svetom in da ne bo več tako provokativna kot nekoč. A očitno so besede zamenjale fotografije. Na Instagramu je namreč objavila fotografijo svoje zadnjice.

Nataša Bekvalac se je pred časom odločila, da v medijih, predvsem v intervjujih, ne bo več razkrivala podrobnosti iz zasebnega življenja. Je pa zato toliko bolj dejavna na družbenih omrežjih. Nedavno je na Instagramu objavila fotografijo, iz katere je razvidno veliko več, kot je sama želela povedati. Več kot očitno je namreč, da je v odlični formi, vsaj če sodimo po njeni napeti čvrsti zadnjici, poleg tega pa je razkrila tudi to, da je ponovno v zvezi z Vladimirjem Vuksanovićem, s katerim imata kar precej razburkano razmerje.

Nataša je objavila fotografijo, na kateri nastavlja svojo čvrsto zadnjico.
Nataša je objavila fotografijo, na kateri nastavlja svojo čvrsto zadnjico. FOTO: Facebook
S fotografijo sočne zadnjice je Nataša svojim oboževalcem zaželela dobro jutro, na objavo pa se je usul plaz pozitivnih komentarjev in pohval. Fotografija pa ni zmotila niti njenega partnerja, saj je bil prav on tisti, ki je med dopustovanjem v španski Formenteri lepotičko fotografiral.

Tudi že gola

Čeprav golih Natašinih fotografij na spletu ni, tu pa tam se pojavi zgolj kakšna fotografija njene zadnjice ali pa kakšna provokativna z njenih nastopov, je pred kakšnim letom dni po spletu zaokrožila njena fotografija 'zgoraj brez'. In sicer v lažni verziji spota za pesem Lapsus Saše Kovačevića, ki je na strani YouTube postala pravi hit. Posnetek z naslovom Lapsus – dekleta, o katerih poje pesem, je prikazoval različna gola dekleta, največ pozornosti pa je pritegnila prav Nataša. Kdo je film naredil, ni jasno, prav tako tudi ne, kako je oseba prišla do fotografij, kajti nastale naj bi na kliniki, v kateri si je dala Nataša povečati oprsje. Kakor koli že, posnetek so s spleta kmalu umaknili, so pa nekateri pravočasno naredili zajem zaslonske slike in si Natašino fotografijo shranili.

Spet skupaj

Fotomodel Vladimir Vlada Vuksanović in Nataša imata za sabo burno zgodovino. Novosadska barbika, ki živi v Beogradu, naj bi namreč že večkrat izrazila željo, da bi z Vlado zaživela skupaj, a naj bi maneken vsakič, ko je prišlo do tega pogovora, stisnil rep med noge in začel prepir. Zaradi nesporazumov, predvsem pa dejstva, da sta bila zaradi njenih in njegovih delovnih obveznosti pogosto ločena, sta se Nataša in Vlada pred nekaj časa razšla, zatem pa ponovno začela. Kot kaže, je parček še vedno zaljubljen. Še več, v medijih se piše celo, da naj bi bil po novem zaročena.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac FOTO: YouTube
Nataša Bekvalac in Vladimir Vuksanović - 5
Nataša Bekvalac in Vladimir Vuksanović - 5 FOTO: Facebook

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578