Moskisvet.com
Natalija Verboten

Novice

Ima Natalija res prevelike?

N.J.
16. 08. 2012 09.54
12

Če je na slovenski sceni katera pevka znana po svojem oprsju, potem je to zagotovo Natalija Verboten. Vendar pa je estradnica priznala, da se je svojega oprsja nekoč sramovala in razmišljala celo o drastičnem ukrepu.

Natalija Verboten spada gotovo med najbolj poznane, priljubljene in tudi opazne pevke na slovenski glasbeni sceni.

A njenih oboževalcev ne pritegnejo zgolj njene pesmi in glas, temveč si jo marsikdo ogleda v živo tudi zaradi njenega brezhibnega telesa in seveda oblin, ki so točno takšne, kakršne morajo biti.

Je pa Natalija v nedavnem intervjuju za slovensko revijo dejala, da se je svojega oprsja, ki je bilo od nekdaj bujno, močno sramovala in nanj še zdaleč ni bila tako ponosna kot danes.

Predvsem naj bi ji oprsje povzročalo težave v najstniških letih, zaradi česar se je dolgo skrivala pod širokimi oblačili. Zaradi tega, ker je oprsje obremenjevalo njeno hrbtenico, pa je razmišljala celo o zmanjšanju prsi.

No, mnenje do svojega oprsja je nato, ko je dobila prvega fanta, spremenila, našla naj bi celo ustrezen modrček, ki dobro podpira prsi in zmanjšuje obremenitev hrbtenice, predvsem pa je danes na svoja dva dragulja ponosna. Pa saj ima zakaj biti!

Natalija Verboten
Natalija Verboten FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549