Moskisvet.com
Prostitutka

Novice

V Srbiji natakarice prisiljene v prostitucijo

S.C.
31. 01. 2013 14.58
3

Konec februarja bo na sodišču v Sremski Mitrovici izrečena sodba lastniku lokala iz Rume, ki je obtožen, da je zaposloval natakarice, odvisne od heroina, ter jih silil v prostitucijo.

Potem ko sta se dve žrtvi le opogumili in policiji zaupali grozljivo izkušnjo zadnjih nekaj mesecev, so aretirali lastnika lokala M. D. iz Rume, ki naj bi 'svoje' natakarice zalagal s heroinom, v zameno pa so morale goste spolno zadovoljevati za denar. A nesrečni dekleti nista edini, v omenjenem lokalu naj bi se umazani posli dogajali že lep čas, a zaradi strahu ni nobena druga spregovorila.

M. D. je namenoma zaposloval samo odvisnice, saj jih je tako lažje izkoriščal. Ker so drogo, večinoma heroin, potrebovale, jih je z njo zalagal, tako pa jim je tudi plačal delo za točilnim pultom. Vsak moški, ki je vstopil v lokal, si je lahko izbral katero koli izmed njih, plačal 30 evrov za pol ure ali 50 evrov za eno uro, izbranka pa ga je morala spolno zadovoljiti. Vsaka je imela okoli 15 strank dnevno. Kot sta priznali zadnji žrtvi, se je pogosto zgodilo, da je prišlo tudi več moških hkrati, seksalo pa naj bi se kar za zaveso v lokalu ali na parkirišču v avtomobilu strank. Seveda denarja od prostitucije dekleta niso videla, M. D. jim je očital, da so mu celo dolžna več tisoč dinarjev, a ni znano na podlagi katerih izračunov. Tako jih je tudi držal v pesti, da niso pobegnila.

Dekleti, ki sta lastnika lokala prijavili, upata, da se jima bo s strokovno pomočjo uspelo rešiti iz krempljev odvisnosti ter da bo M. D. čim prej pristal za zapahi. Grozi mu deset let zapora, kakšna kazen pa ga bo v resnici doletela, bo znano konec februarja.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616