Moskisvet.com
čeh se zbudi ob transvestitu

Novice

Napil se je do nezavesti in se zbudil ob ...

Ma.K.
26. 08. 2016 11.58
2

Češki turist si bo svoje dopustovanje na Tajskem zagotovo zapomnil za vse življenje. Zadnji dan v Bangkoku se je namreč hudo napil, zbudil pa se je ob 'brhkem' transvestitu. Vsega je bila kriva njegova punca ...

Čeh Čeněk Štýbl si je lani z dekletom Lenko privoščil dopustovanje na Tajskem. Več tednov sta uživala v lepotah te azijske države, obiskala številne kraje ter preizkušala lokalno hrano in pijačo. No, prav slednje si je Čeněk zadnji večer privoščil nekoliko več. Preveč, če smo natančni. Mrtvo pijan je obležal v hotelski sobi, njegovo Lenko pa je to tako razbesnelo, da se mu je odločila maščevati na prav posebej krut način.

Odločena, da si privošči še zadnji sprehod pred odhodom domov, se je odpravila iz hotela ter zavila v ulico Khaosan Road, kjer je kar nekaj transvestitov čakalo na potencialne stranke in dnevni zaslužek. Hitro se je domislila, kako se bo svojemu dragemu maščevala za njegovo pijanost: enemu izmed transvestitov je plačala, da se je odpravil v njuno hotelsko sobo in se pretvarjal, da ga je tja povabil prav Čeněk.

čeh se zbudi ob transvestitu
čeh se zbudi ob transvestitu FOTO: You Tube

Zbudil se je ob transvestitu

Ko se je še vedno precej 'zdelan' Čeněk zbudil in ob sebi zagledal svetlolasega transvestita s škatlico kondomov v roki, se je zgrozil. Ni mogel verjeti, da je 'naredil' nekaj tako grozljivega. »Ti nisi moja Lenka ... Kaj za vraga? Ti nisi moja punca. Ne, ne, Lenka, kje je Lenka?« je govoril v šoku. Transvestit mu je odgovoril, da ne ve, kje je Lenka in da si želi, da se še enkrat predata strastem. Čeněk ni vedel, kaj naj stori. Držal se je za glavo, se presedal, na koncu pa transvestita brez milosti postavil pred vrata.

Lenka, ki je v sobi nastavila kamero, je ves čas stala za vogalom in komaj zadrževala smeh. Ko je Čeněk odpravil transvestita, se usedel na posteljo in brezupno glavo zakopal v roke, se ga je odločila odrešiti muk in mu razkrila, da je šlo v resnici za potegavščino.

Resničnost ali skrbno zrežiran posnetek?

Youtube kanal Lenke in Čeněka je sicer poln potegavščin in številni menijo, da so prav vse skrbno zrežirane in zaigrane. Drugi so medtem prepričani, da so prizori pristni in veselo hvalijo njun smisel za humor. Video je sicer nastal preteklo leto, a je ponovno postal viralen na družbenih omrežjih potem, ko so pred dnevi nanj opozorili britanski mediji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616