Moskisvet.com
image (28)

Novice

Najprej sta se pokesala, nato pa spet občevala pred kamerami

M.J.
04. 04. 2012 13.12
8

V srbskem resničnostnem šovu Parovi postaja vse bolj napeto in zanimivo. Očitno nekateri udeleženci nimajo zavor, saj jih pri 'uživanju' prav nič ne motijo televizijske kamere.

Čeprav je bila srbska go-go plesalka Jelena Đokić sprva prestrašena, kaj bodo glede javnega občevanja z Daliborjem Ristićem dejali njeni sorodniki, je očitno to hitro pozabila. In isto zgodbo ponovila! Spet se je vdala skušnjavi, se prepustila strastem in Daliborju.

Njegova partnerica Marija Bogunović se je Daliborju odločila oprostiti in mu je za rojstni dan pripravila zabavo. No, kot pa izgleda, je njemu bolj do zabave v dvoje, saj je na koncu spet pristal v postelji s fatalno Jeleno. Ta ga je sprva nagradila z vročim striptizom, nato pa sta pristala v postelji. ''Lepo so me presenetili za rojstni dan. Lepo mi je, ko te gledam,'' je Dalibor dejal Jeleni. Po dosedanjem dogajanju sodeč, je moč sklepati, da par ne more drug brez drugega. Poraja pa se vprašanje, ali mu bo partnerica še enkrat oprostila njegovo javno varanje.

Poglejte si tudi videoposnetek njunega seksa v bazenu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549