Moskisvet.com
Bikini kopalke in Kendal Jenner

Novice

Najmlajša Kardashianova zasenčila slavne sestre!

U.S.
17. 04. 2013 09.33
11

Praktično ne mine dan, da se slavne sestre Kardashian ne pojavijo v medijih. Če ne drugega s takšnimi in drugačnimi 'škandali' same poskrbijo, da se znajdejo na naslovnicah revij. In tako je bilo tudi tokrat, ko je Kim svojim oboževalcem prek spleta postregla s sočno zadnjico svoje 17-letne sestre Kendall Jenner.

Bikini kopalke in Kendal Jenner
Bikini kopalke in Kendal Jenner FOTO: Twitter
Kot vse kaže, se noseča Kim Kardashian v svoji koži čedalje slabše počuti. Nobena skrivnost ni, da ima absolutna kraljica resničnostnih šovov rok poroda šele julija, že do zdaj pa je pridobila kar nekaj kilogramov, ki jih bo po nosečnosti le stežka izgubila. Tega se zaveda tudi sama, zato je zadnje čase vse bolj obremenjena.

O njej je govorila v presežkih

Pred dnevi je zelena od zavisti na spletu objavila videoposnetek svoje komaj 17-letne sestre Kendall Jenner, na katerem mladenka brezskrbno poležava ob bazenu in lovi prve tople sončne žarke. Kim je ob tem iskreno priznala, da ji njeno izklesano telo močno zavida. "Poglejte to telo, telo moje male sestre Kendall Jenner. Kako sem ljubosumna! Poglejte to telo in recite, da niste ljubosumni, vem, da jaz sem. Kendall, ne bom ti govorila, kako si suha, ker vem, da tega ne maraš, kot ne maram jaz, ko mi rečejo, da sem predebela. Ne želim biti osladna, ti pa zavidam. Ona je tako lepa in se ukvarja z manekenstvom in tako visoka je," je o svoji sestri povedala slavna starleta.

Obremenjuje jo, da je debela

Očitno je nosečnica s svojo postavo v zadnjem času še toliko bolj obremenjena, saj je ves čas pod drobnogledom medijev, ki vsak njen korak budno spremljajo in jo ocenjujejo. "Ne glede na to, da vsakodnevno telovadim, sem se zredila. Postala sem debela in tudi prsi so mi močno zrasle," je že pred časom medijem potožila 32-letna zvezdnica, ki se boji, da nikoli več ne bo imela takšne postave, kot jo je imela nekoč.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578