Moskisvet.com
Michael Phillips

Novice

Ima najmanjšega korenjaka na svetu, poteguje se za Guinnessov rekord

E.R.
02. 09. 2024 02.00
2

Upanje, da bo kdaj imel dekle, je na ta račun že davno izgubil.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Michael Phillips je večino svojega življenja preživel v skrbeh glede velikosti svoje moškosti, še posebej, ker trdi, da ima najmanjši penis na svetu.  Ta redka diagnoza, imenovana mikropenis , je vplivala na njegovo ljubezensko življenje in intimne odnose, preden se je aprila letos odločil obiskati zdravnika.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vendar se je ta 36-letnik odločil, da zaradi velikosti svojega penisa ne želi živeti v sramoti, ampak ga proslaviti, zato se je usmeril na Guinnessov knjigo rekordov, v katero se želi zapisati z najmanjšim spolnim organom na svetu.

Za Michaela povprečne velikosti penisa ne veljajo, saj je, kot trdi, njegov ponos manjši od dveh centimetrov. Da ima težave, je razkril, ko ga je dekle v srednji šoli prvič videla golega.

Ima največjo 'batino' v državi, ta mu povzroča ogromno preglavic
Preberi še
Ima največjo 'batino' v državi, ta mu povzroča ogromno preglavic

To je bila zanj zelo travmatična izkušnja, zdaj pa se je temu začel smejati in opustil pa je tudi idejo, da bi kdaj imel dekle.

Zaradi te velikosti namreč ne more biti intimen, in kot je razkril za "The Sun", za razliko od drugih moških med uriniranjem sedi na straniščni školjki.

4 najpogostejše moške težave ''tam spodaj''
Preberi še
4 najpogostejše moške težave ''tam spodaj''

"K zdravniku sem šel, ko sem ugotovil, da ne morem biti intimen z nobenim dekletom. Urolog mi je rekel, da se moje stanje imenuje mikropenis. Vedel sem, da sem majhen, nisem pa vedel, da obstaja diagnoza za kaj takega. Ko sem po nekaj poskusih ugotovil, da ne deluje, medtem ko sem bil z dekletom, sem obupal nad tem in nad ljubeznijo nasploh. Obstajajo operacije, vendar povečajo penis le za centimeter ali dva," navaja, poroča LadBible.

Tako testosteron vpliva na dolžino "tam spodaj"
Preberi še
Tako testosteron vpliva na dolžino "tam spodaj"

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: ona.telegraf.rs

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578